Menu in Google

Een aangepast dessertbuffet zichtbaar bovenaan in Google. Wie wil dit niet! Ook dit is mogelijk. Zie hieronder wat je op het menu zou kunnen plaatsen.
Elk menu met meerdere gangen heeft ook een heerlijk dessertbuffet. Je kunt kiezen tussen een zoet of een hartig dessert. Je zult genieten van de verschillende soorten ijs met zelfgemaakte sauzen. De chocolademousse, de bavarois en de panna cotta zullen je doen watertanden.
Je kunt het ook houden bij een broodjesbuffet, een vergadering, een seminar, een middaglunch op het werk…. Ook hier zorgt de cateraar voor afwisseling met zijn heerlijke verse sandwiches. Ze worden gegarneerd met verschillende salades, kaas of vleeswaren. Verse broodjes gevuld met beleg van de hoogste kwaliteit, wat zou er tijdens een korte pauze beter kunnen smaken.
Goed eten kan een mindere sfeer tijdens een evenement stimuleren. Slecht voedsel blijft daarentegen slecht voedsel en zal een goede sfeer overschaduwen. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste cateraar kiest, daarom dat de zoekmachine een goed uitkomst biedt. Voor alle speciale gelegenheden zoals personeelsfeesten, familiefeesten, jubileums enz.