Huilbaby spanontitis – De oorzaak van de pijn van uw baby

By | January 24, 2022

Omdat niemand graag omgaat met een kind dat de pech heeft de beelden en geluiden van een tandartspraktijk te moeten verdragen, zou het raadzaam zijn ze nooit als vanzelfsprekend te beschouwen. De glimlach van een kind is de eerste kennismaking met de buitenwereld. Dus als dat eerste tandje doorkomt, is de aandacht van iedereen ineens overal. Dit snijdt nog dieper in het hart van een kind. Dit is helaas een tijd waarin tijdelijke pijn permanent wordt, en het kind zich nog meer overweldigd en bezorgd voelt over zijn omgeving. Dingen die normaal gesproken bij de tandarts worden gedaan (zoals schoonmaken, vullingen en controles) worden mammoet klussen die voor het gevoel onbetaalbaar zijn. Door het uit te stellen wordt het gebrek aan medische aandacht en het ongemak alleen maar verzacht, maar op de lange duur zal het je terug bijten.

Veel ouders die pas gescheiden zijn of alleenstaande moeder zijn, voelen zich hulpeloos als ze zien hoe hun voorheen stabiele gemengde gezinnen nu om hen heen afbrokkelen. Hoezeer je je ook probeert te concentreren op je kind, goed of slecht, je kunt nooit helemaal de verleiding vermijden om af te glijden naar negatieve gevoelens en gedrag. Het is onvermijdelijk, leid jezelf niet alleen af, maar blijf gefocust!

Als u symptomen van huiltanden opmerkt (en dat zijn ze allemaal), neem dan contact op met een tandarts om deze problemen aan te pakken voordat ze verergeren. In tegenstelling tot een kind met een beugel, dat plotseling weer normaal kan bijten en kauwen, heeft een kind met een volwassen gebit slechts korte tijd de volledige controle over zijn mond en lichaam. Dit is belangrijk om te onthouden, want het lichaam kan zichzelf niet in één keer genezen en sommige van die veranderingen, verspreid door andere organen en hun nieuwe (en blijvende) tanden, zullen betekenen dat er drastische maatregelen nodig zijn om de interne chemie en de eigenschappen van de mond te veranderen.

 

 TANDARTS ZOETERMEER

 

kalksteen

Toen kwam de welbegrepen wetenschappelijke benadering van Dr. Price die de precieze chemische samenstelling van tandplak de basisoorzaak van de vorming ervan noemde. Hij ontdekte dat het chemische mengsel van de tandplak veel belangrijker was dan de hoeveelheid van de chemische stof. In feite toonde het werk van Price aan dat elke effectieve preventiemethode ongetwijfeld bestond uit het verminderen van de hoeveelheid van de irriterende zwavel die de bacteriën vergezelde. Het was dus niet meer dan logisch dat er een correlatie tussen zwavel en slechte adem te verwachten was.

Dr. Price’s oplossing was om eerst de mond grondig te reinigen, zowel fysiek als chemisch, en dan de resten van het voedsel en de drank die in de mond achterbleven in een laagje te leggen. Dit zou dienen als een uitstekende reclame voor de reinigende eigenschappen van verschillende vitale organen en weefsels van het lichaam. Als dit op de juiste manier wordt gedaan, is het lichaam klaar om alle reinigingsmiddelen te ontvangen die nodig zijn, terwijl een van de oorzaken van een slechte adem wordt weggenomen.

Natuurlijk heeft Dr. Price geen goede of slechte dingen gezegd over de geneesmiddelen of andere procedures die wij dagelijks gebruiken om halitosis te behandelen. Ik ben er zeker van dat hij blij zou zijn geweest te weten dat zijn methoden zo effectief zijn gebleken en tot op de dag van vandaag worden toegepast. Mogen wij allen dankbaar zijn voor zijn ontdekking die het mogelijk heeft gemaakt een slechte adem volledig uit te bannen.

Azijn

Er zijn twee delen van de darm die gescheiden kunnen worden om een ranzig zuur te produceren dat vloeibaar en kleverig kan zijn. Dit zijn de Wat om op te kauwen bij het beoefenen van de kruiden hygiëne. Breng de vloeistof aan op elke plek in de mond die een tekort aan kauwgom lijkt te hebben. Doe rustig aan met de aspirine. Als u het chemisch evenwicht van het lichaam probeert te verbeteren, kunt u beginnen met de voor de hand liggende plaatsen.

Groene thee

Zorg ervoor dat je minstens acht kopjes per dag drinkt. Groene thee is verreweg het beste wapen tegen een slechte adem. Simpel gezegd bevatten de meeste groene theesoorten fluoride, wat je mond verzuurt en minder vriendelijk maakt voor bacteriën.

Wat vitamine C

Er zijn goede redenen waarom groene thee wordt verondersteld groene groenten te helpen – het is net zo veilig voor ons tandvlees als voor onze tanden. Vitamine C daarentegen lijkt geen bacteriën te doden. In plaats daarvan dwingt het ons lichaam meer collageen aan te maken. Collageen is de natuurlijke vervanging van bot in ons lichaam en zorgt ervoor dat ons tandvlees een beetje kan verfijnen.

Dat is het!

Dit zijn de belangrijkste voedingsmiddelen die je moet eten om je slechte adem te verbeteren. U kunt ook dagelijks een natuurlijk antibacterieel mondwater gebruiken, wat ik zelfs beter vind dan tandenpoetsen en flossen.

Natuurlijk is het belangrijk om uw opties te blijven onderzoeken en methodes en producten uit te proberen waarvan u denkt dat ze het beste zijn voor uw slechte adem. Een slechte adem kan een eenvoudig probleem zijn dat gemakkelijk kan worden opgelost… als u ervoor kiest om er daadwerkelijk iets aan te doen!