Maaltijdservice Breda biedt je elke dag een lekkere en gezonde maaltijd.

Bij de maaltijdservice in Breda bereidt een ervaren kok 5 dagen per week een smakelijke maaltijd in de smetteloze keuken. Ik ben ervan overtuigd dat lekker eten begint met het plezier om het te bereiden. Wij brengen het beste van weleer vandaag op tafel. Het zijn allemaal herkenbare, eerlijke gerechten die uitsluitend worden bereid met producten van lokale ondernemers. Het idee van maaltijden thuis bezorgen aan bijvoorbeeld zelfstandig wonende bejaarden of minder-mobielen is uitgewerkt in een familiale kring en het geeft mijn werk veel voldoening. Bij ons gaan ze echt voor maaltijden die vers- en met liefde zijn bereid .

We houden rekening met de wensen van de klant
Bij maaltijdservice Breda worden alle recepten met grote nauwkeurigheid en respect voor de hygiënische normen afgewerkt. Ik houdt ook rekening met de mening van mensen. Ik streef ernaar dat iedereen tevreden is. Menu’s zijn evenwichtig en kunnen worden aangepast aan de voedingsbehoeften van elke persoon. Bij een goede maaltijd hoort een prijskaartje. Toch probeer ik dit prijskaartje aantrekkelijk te houden, ook voor mensen die iets minder te besteden hebben. Er kan elke dag een twee of driegangenmenu geleverd worden. Dit kan variëren van pasta’s en curry’s tot stoof- en ovenschotels, ook alles daartussenin. Geen sterrenmenu, maar gewoon heerlijk vers eten, elke dag weer. Er worden wekelijks verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en dessert klaargemaakt. Je mag zelf de samenstelling per dag kiezen.

Een maaltijd oplossing voor iedereen.
Je kunt maaltijden bestellen per week. Onze catering bezorgt op weekdagen tussen twaalf en zestien uur de maaltijden. Er wordt rekening gehouden met de voorkeur van de klant. Op vrijdag kunnen er maaltijden geleverd worden voor het weekeinde. Deze gerechten kunnen gemakkelijk in de koelkast worden bewaard, zodat je ook in het weekeinde kunt genieten van een gezonde maaltijd. Natuurlijk is er ook een prijs voor lekker eten. Maar het zal je verbazen dat het nog steeds mogelijk is voor negen euro voor een tweegangenmenu en elf euro voor drie gangen. Deze kosten kunnen per dag of per week betaald worden. Dit kan contant of digitaal. Ik probeer voor iedereen een voedsel oplossing te bieden. Dus als je een idee hebt waar je mee kunt helpen, denk ik graag met je mee. Ik ben altijd bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 20.00 uur via e-mail en telefoon. Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *